We houden je graag op de hoogte

Activiteiten

12 | 07 Open dag Hogeschool van Amsterdam
locatie Online bij de Hogeschool van Amsterdam 7 en 12 december – 17.00 tot 21.00

De open dagen in het najaar van 2021 bestaan uit twee dagen; een online open dag en een dag waarop je kunt komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking. Je meldt je in één keer aan voor de online open dag en het kennismaken op locatie.

Online open dag op 7 december 17.00-21.00 uur
Tijdens de online open dag op dinsdag 7 december krijg je inhoudelijke informatie over de opleidingen. De online open dag is ideaal om je te oriënteren op verschillende opleidingen en die met elkaar te vergelijken. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je online presentaties bijwonen en je vragen stellen in een chatsessie aan studenten en docenten. Heb je praktische vragen over studeren of behoefte aan persoonlijke begeleiding of advies? Dan kun je terecht op het online studiekeuzeplein.
Bekijk de handleiding online voorlichting

Kennismaken op locatie op 11 december tussen 10.00 en 14.00 uur
Kom op zaterdag 11 december een kijkje nemen bij de opleiding(en) die je interessant vindt. Je kunt je aanmelden voor een rondleiding, informatiemarkt, proefcollege en/of meet en greet. Je kunt je ook aanmelden voor een studiekeuzeplein. Houd bij het samenstellen van je programma rekening met de reistijd tussen locaties.

Houd de website van de Hogeschool van Amsterdam in de gaten voor de laatste informatie over de open dagen, ook in verband met eventuele corona-maatregelen. www.hva.nl/opendag

Deze activiteiten worden georganiseerd door Hogeschool van Amsterdam.