Sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar de beste match tussen kandidaat en vacature, zodat de talenten en kwaliteiten van de medewerker optimaal ingezet kunnen worden. Alle sollicitaties worden daarom zorgvuldig behandeld.

Procedure

Een vacature wordt eerst gepubliceerd op het intranet, zodat interne kandidaten kunnen reageren. Wanneer via die weg geen geschikte kandidaat wordt gevonden, dan wordt de vacature extern gepubliceerd. Onderaan elke vacature staat een button ‘solliciteren’ waarmee je jouw sollicitatie verstuurt. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e-mail. De eerste selectie van de brieven neemt twee tot drie weken in beslag (tenzij anders vermeld). Hierna ontvang je bericht over de uitslag. Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de site. Het is niet mogelijk om daarna de vacaturebeschrijving nog terug te vinden. Het is dus belangrijk om voor jezelf de informatie over de vacature op te slaan voor deze van de website verdwijnt.

Informatie

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je een e-mail sturen naar info@welkominhetonderwijs.nl.

Sollicitatiecode

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige werving en selectie van personeel.

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature? Open sollicitaties zijn ook nog steeds welkom! Wil je je cv (met eventueel je motivatie) onder de aandacht brengen, reageer dan via info@welkominhetonderwijs.nl.

Informatie na aanname

Als het sollicitatiegesprek en vervolgens het arbeidsvoorwaardengesprek positief zijn verlopen en je ‘ja-woord’ hebt gegeven, ben je officieel een medewerker van een van de aangesloten scholen van welkominhetonderwijs.nl. Pas na de ingangsdatum van het contract is het mogelijk voor medewerkers om intranet te bekijken, maar in de tussentijd ontvangt je veel praktische informatie over het werken bij de betreffende school via de website van de school. Natuurlijk maak je gedurende de eerste periode allereerst kennis met jouw directe collega’s op locatie.